TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars
                       Szef kuchni                
Miejsce pracy:  Mokobody                
                                Numer: StPr/25/2017
                                                                 Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Godziny pracy do indywidualnego uzgodnienia. Po okresie próbnym możliwość dłuższej współpracy.
                               Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie  lekarskie  dla  celów  sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku
                                 Miejsce pracy:Mokobody
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia:- wysokość wynagrodzenia do indywidualnej negocjacji w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydata
                                                   Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach