Manager Restauracji
Miejsce pracy: Siedlce

Firma TOPAZ działająca od 30 lat, wypracowała wysoki standard placówek handlowych, atrakcyjną ofertę i silną pozycję na regionalnym rynku. TOPAZ to obecnie ponad sto trzydzieści placówek (sklepów własnych i franczyzowych) w czterech województwach wschodniej, a także centralnej Polski. 

Zadania:
  • Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem.
  • Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości.
  • Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie.
  • Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami.
  • Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie restauracji.
  • Zarządzanie finansami restauracji.
Wymagania:
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.
  • Umiejętność szkolenia personelu.
  • Znajomość programów gastronomicznych i podstaw prawa pracy.
  • Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.
Oferujemy:
  • Elastyczną formę zatrudnienia (B2B preferowane).
  • Pracę zmianową (system 2/2).
  • Atrakcyjne warunki pracy i benefity (opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie).
  • Możliwości rozwoju zawodowego i szkolenia.
  • Pracę w dynamicznym zespole.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.